WorldSBK. Разгатлиолу показав найкращий результат на тестах в Австралії

Завершилися останні передсезонні тести світової серії супербайків

Топ-10: Разгатлиолу, Булега, Локателлі, Янноне, Лоус, Рінальді, Баутіста, Реддінг, Гарднер, Бассані.

Чинний віцечемпіон WorldSBK Топрак Разгатлиолу, який із нинішнього сезону виступає за заводську команду BMW, показав найкращий час у завершальних тестах світової серії супербайків перед початком сезону 2024 року, які проходили на австралійському Філіп-Айленді. У другій сесії турків показав час 1"28.511, який став найкращим за весь день.

Друге місце зайняв чинний чемпіон світу у класі Supersport Ніколо Булега із заводської команди Дукаті. Молодий італієць, попри аварію у 4-му повороті, став єдиним райдером, який виїхав з 1 хвилини та 29 секунд в обох сесіях. Замкнув першу трійку Андреа Локателлі з Ямаха, а серед райдерів приватних команд найкращий час показав Андреа Янноне на Дукаті команди GoEleven.

Варто відзначити також дві аварії. Вранці Джонатан Рей з Ямаха впав на виході з 11-го повороту і там же потрапив в аварію Ікер Лекуона з Хонда. Але якщо для шестиразового чемпіона світу все закінчилося лише зіпсованою вранішньою сесією, то іспанець отримав травму руки і до кінця дня на трасу не виїжджав.

Сезон 2024 у WorldSBK розпочинається 23-25 лютого Раундом Австралії на Філіп-Айленді.

Підсумковий результат

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 00:10 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді