Чемпіон світу та Європи передрік Мбаппе проблеми в нинішньому Реалі

Еммануель Петі – про новий виклик французького нападника

Колишній півзахисник збірної Франції Еммануель Петі, який свого часу у складі «триколірних» ставав чемпіоном світу та Європи, розповів про можливі проблеми Кіліана Мбаппе після очікуваного переходу до мадридського «Реала».

«Я й гадки не маю, що станеться, і, чесно кажучи, ми - 67 мільйонів французів - гадки не маємо, що вирішить Мбаппе наприкінці сезону. Мбаппе сказав два тижні тому, що дасть відповідь найближчим часом, до кінця сезону. Тож я й гадки не маю, чи залишиться він у Парижі, адже зараз так багато спекуляцій, так багато розмов, угод і тому подібних речей.

Якщо Мбаппе перейде в «Реал», то це може стати проблемою. Не тільки в плані зарплати відносно команди, а й у плані лідерства.

Беллінгем грає чудово, як і Вінісіус, і якщо Мбаппе переїде в Мадрид, то йому доведеться діяти в ролі нападника, як він робив це останнім часом у «ПСЖ». Але ми всі знаємо, що це не найкраща його позиція», - заявив Петі.

Раніше повідомлялося, що в плани Кіліана Мбаппе стати гравцем мадридського «Реала» може втрутитися англійський «Манчестер Сіті».

Юрій Остроумов Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 липня 2024, 20:45 0

20-річний Жан Педросо раніше виступав за бразильський клуб Корітіба