«Не потрібно навіть згадувати». Федецький закликав забути ексгравця збірної

Колишній гравець української збірної – про Івана Ордеця

Колишній захисник збірної України Артем Федецький висловив думку щодо доцільністі виклику до національної команди країни захисника німецького клубу «Бохум» Івана Ордеця.

«Стабільний гравець «Бохума», обіграв «Баварію»? І шо з того? Тут потрібно говорити не про футбольні якості, а про людські. Ордеця потрібно забути назавжди. Хай обігрує хоч збірну світу, нам не потрібно про нього згадувати.

Його виклик зруйнує атмосферу у збірній. Я думаю, Ребров це сам прекрасно розуміє. Ордеця не потрібно навіть згадувати. Він з Волновахи, яку росіяни знищили, а його контракт і досі належить московському «динамо» і свою позицію щодо війни він чітко не висловив. Таких людей варто забути. Нехай собі живе своїм життям, яке його влаштовує. Він точно не потрібен Україні», - заявив Федецький.

Як відомо, Ордець став гравцем «Бохума», скориставшись правилом ФІФА і призупинивши контракт із московським «динамо». Гравець не грав за російський клуб після початку повномасштабного вторгнення армії росії в Україну, натомість досі перебуває на контракті в клубі з москви. Угода діє до 2024 року.

Юрій Остроумов Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 13:46 6

В Ер-Ріяді зібралося багато відомих боксерів

Коментарі