Marca: Мбаппе підписав 5-річний контракт із мадридським Реалом

Французький нападник стане гравцем іспанського клубу з 1 липня

Протягом останніх двох тижнів Кіліан Мбаппе та «Реал Мадрид» досягли угоди, згідно з якою французький нападник стане гравцем «Реала» з 1 липня 2024 року. Контракт розрахований на 5 сезонів.

Повідомляється, що минулого вівторка Мбаппе зустрівся з президентом «ПСЖ», щоб повідомити йому про свій відхід із клубу 30 червня. Французький нападник також попросив не робити йому жодних нових пропозицій про продовження контракту.

Зазначимо, що активні переговори стартували на початку січня, за півроку до закінчення контракту футболіста, хоча попередні домовленості були вже в травні минулого року. Тоді Кіліан повідомив керівництву «ПСЖ», що не буде використовувати опцію з продовженням контракту ще на один сезон.

Під час нових переговорів між Мбаппе і «Реалом» були деякі моменти, що викликали розбіжності, в основному в частині, що стосується іміджевих прав. Але мадридський клуб зумів домовиться з гравцем.

Французький нападник стане найбільш високооплачуваним гравцем у команді, але із зарплатою, не надто далекою від найбільш високооплачуваних гравців «вершкових», якими є Кроос, Модрич і Алаба. Зарплата Мбаппе складе від 15 до 20 мільйонів євро на рік плюс бонуси. До цієї суми потрібно додати бонус за підписання контракту, який гравець отримує як компенсацію за те, що клубу не потрібно платити за трансфер. Ця цифра складе близько 50 мільйонів євро, хоча в попередній угоді вона становила 130 млн.

Цього року 25-річний Мбаппе зіграв 31 матч у всіх турнірах, забив 32 голи і зробив 7 асистів.

Володимир Клепач Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 8

Наставник збірної згадав про тяжку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі