Якби не футбол. Воротар Кривбаса розповів про свою можливу професію

Андрій Кліщук думав, що стане моряком

Воротар «Кривбаса» Андрій Кліщук розповів про свою можливу професію, якби не вийшло в футболі.

- Чим би ти займався, якби не футбол? У якій сфері міг ще себе проявити?

- Це могла бути та професія, яку обрав мій батько. Він був моряком. Ще в дитинстві я мріяв саме про цю професію. Більшість моїх друзів, близькі, кум - моряки. Також думав, що буду рухатись у цьому напрямку. Але у 9-10 класах мої інтереси стали більш спортивними. Почав тренуватись та грати у футбол. Зʼявилась можливість спробувати свої сили у спортінтернаті Чорноморська, все вийшло і я там залишився. Ну а далі, ви знаєте - зараз я професійний футболіст.

- Чим ти займаєшся у відпустці чи у вихідний день від футболу?

- Завжди йди до спортивного залу. Жінка також ходить зі мною. Там ми перезавантажуємось, набираємось енергії. Це великий плюс для здоровʼя. Коли я вдома, в Одесі, це прогулянки біля моря. Є таке, кажуть, що одесити до моря не доходять. Але, ні, ми, наприклад, кожен день в Одесі обовʼязково прогулюємось. У вільний час займаюсь читанням, саморозвитком.

- Чи вже задумувався, яку професію обереш після завершення футбольної карʼєри?

- Мені подобається когось навчати. Але, у той же час, терпіння - не моя сильна риса. Напевно, якщо б тренувати, то для мене підійшло займатись з тими гравцями, які вже щось вміють, тобто вдосконалювати їхні здібності. А взагалі час покаже.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 23:25 4

Серу Гірассі оформив дубль, а матч завершився з рахунком 4:2 на користь дортмундського клубу