Українець розповів, чому погодився перейти в команду із гравцями з рф

No[o]ne перейшов до Entity і заявив, що частину зарплати віддаватиме на ЗСУ

Український кіберспортсмен Володимир No[o]ne Міненко погодився перейти у команду Entity з Dota 2, у складі якої виступають гравці з рф. Він прокоментував своє рішення в соцмережах:

«Всім привіт. Я вирішив приєднатися до команди Entity. Це був дуже непростий для мене крок в умовах війни рф проти України з урахуванням того, що два мої тіммейти мають російське громадянство.

Є кілька важливих речей, якими хочу поділитися:

1. Я - український кіберспортсмен і хочу захищати честь своєї країни на найвищому рівні. Так, як роблять це хлопці з Team Spirit.

2. Я знаю позицію своїх тіммейтів щодо війни та підтримки влади в росії. Для мене це було критично важливим моментом під час ухвалення рішення про виступ за Entity.

3. Частина моєї родини живе у Херсоні. Повірте, я знаю та розумію, через що їм довелося пройти за останні півтора роки. Мій обов'язок - справою допомагати моїм родичам та близьким людям. Для цього мені потрібно залишатися топ-гравцем, грати на найвищому рівні, що я робитиму зараз. Сподіваюся, мені вдасться радувати вболівальників хорошою грою та перемогами.

4. Частину моєї заробітної плати в Entity я перераховуватиму на потреби ЗСУ. Я допомагав нашим бійцям від початку повномасштабного вторгнення і зараз хочу зробити цю допомогу більш значною.

Час покаже, чи це правильне було рішення, але воно дійсно непросто мені далося. Слава Україні».

Джерело Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 21 травня 2024, 19:27 8

Юлія зіграла перший матч у відборі до ґрунтового мейджора

Коментарі