Сенсація без участі Мудрика. Челсі відібрав очки у Манчестер Сіті

Господарі поля відігралися наприкінці поєдинку

В останньому поєдинку суботнього ігрового дня 25 туру Англійської Прем'єр-ліги зустрічалися «Манчестер Сіті» та «Челсі». Гра завершилася внічию.

Після невеликого розгойдування господарі поля взяли м'яч під контроль і почали розхитувати оборону суперників. Незабаром близьким до успіху був Холанд, який після навісу з флангу пробив головою вище воріт. «Сині» не відсиджувалися в обороні, а відповідали досить гострими контратаками. На завершення однієї з них Джексон вийшов віч-на-віч з Едерсоном і не зумів переграти голкіпера. А перед перервою стрімкий випад гостей завершився результативним ударом Стерлінга, якому майстерно асистував Джексон.

Getty Images/Global Images Ukraine

Друга половина зустрічі розпочалася із двох небезпечних моментів біля воріт «Челсі». Спочатку Де Брюйне зі штрафного пробив трохи вище за поперечину, а потім після передачі Фодена Холанд злету не влучив у ворота. І знову «сині» організували гідну відповідь. Едерсон здійснив блискучий сейв після удару Стерлінга, а потім закрив добивання від Чілвелла.

Ближче до закінчення матчу ігрова перевага «Ман Сіті» ставала все більшою, а «сині» з останніх сил відбивалися від набігів суперників. Двічі міг забивати Холанд. У першому епізоді гостей врятував Петрович, а потім норвежець з лінії воротарського майданчика не влучив у ціль. І все-таки, господарі зрівняли рахунок. Родрі у штрафному майданчику підстеріг відскок і увігнав м'яч у сітку. Наступні спроби підопічних Хосепа Гвардіоли вирвати перемогу успіху не мали.

Getty Images/Global Images Ukraine

Зазначимо, що українець Михайло Мудрик весь матч провів на лаві запасних «Челсі».

Англійська Прем'єр-ліга. 25 тур.

«Манчестер Сіті» - «Челсі» - 1:1

Голи: Родрі (83) - Стерлінг (42)

Попередження: Б.Сілва (85) - Кайседо (35), Палмер (60), Петрович (62)

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Діаш, Аке, Аканджі, Родрі, Фоден, Де Брюйне, Альварес (Б.Сілва, 64), Доку, Холанд

«Челсі»: Петрович, Гюсто, Дісасі, Колвілл, Чілвелл, Кайседо, Фернандес, Палмер (Чалоба, 71), Галлагер, Стерлінг (Нкунку, 64), Джексон (Касадеї, 82)

Стадіон «Етіхад Стедіум»

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 00:36 6

Іга побореться з Аріною Соболенко, яка в 1/2 фіналу здолала Даніель Коллінс

Коментарі