Презентація УПЛ-ТБ. Великі плани та цілі, геоблокінг для рф та рб

З сезону 2025/26 проводитимуться тендер на продаж міжнародних прав

У Києві пройшов брифінг керівництва УПЛ із журналістами на тему запуску нового телеканалу УПЛ-ТВ.

Журналіст Ігор Бурбас розповів подробиці: «Матчі УПЛ не зможуть транслюватися в росії та білорусі. Геоблокування у країнах-агресорках - це одна з умов реалізації продукту за кордоном. Наразі вже укладено контракти з OTT-сервісами, які дозволять дивитися матчі української ліги в Європі та за океаном.

З сезону 2025/26 проводитиметься тендер на консолідований продаж міжнародних прав. З того часу в планах Ліги - стати прибутковим продуктом. До цього найближчі півтора роки - період, аби повністю вийти на самоокупність. Хорошою фінансовою підтримкою прямо зараз є міжнародна допомога у розмірі 1,5 млн євро від дружніх європейських ліг, які вважають за краще залишатися інкогніто».

Комерційний директор Ліги Максим Радченко, за даними ТаТоТаке, представив складові контенту каналу: студії, огляд туру, хайлайти матчів туру, повтори, ретро-матчі, авторські програми, клубний контент, партнерський контент.

Цікаво, шо затверджено три основні слоти для початку матчів кожного туру: 13:00, 15:30 та 18:00 (з п'ятниці до понеділка).

Презентація УПЛ-ТБ. Великі плани та цілі, геоблокінг для рф та рб

Микола Степанюк Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 14:14 5

Голкіпер «Шахтаря» – про чемпіонство команди

Коментарі