Юрай САНІТРА: «Буду думати про естафету – дві ночі не спатиму»

Наставник української команди біатлоністів – про провал підопічних в індивідуалці ЧС

Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра дав оцінку виступу команди в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу в чеському Нове Место. Нагадаємо, найкращим з українців став Антон Дудченко, який показав 29-й підсумковий результат.

«Антон виконав свою роботу. Думаю, що відчував свою можливість [показати високий результат]. Ця перша стрільба - не був той результат, на який він здатний. На щастя, зібрався.

Якби не враховувати ті [штрафні хвилини] - боровся б за топ-10. Тому Антон і за рухом: чотири хвилини програти Йоганнесу Бьо, може, і багато, але треба дивитися на те, що третій біатлоніст програв йому 1:30 хвилини.

Решта абсолютно не впоралися зі стрільбою. Не розумію, чому: Артем Прима двічі таку помилку зробив, щоб стати на 30-ту установку, де немає світла - теж міг зробити для себе хороший результат.

Насико і Лесюк? Я засмучений і ходом, і стрільбою. Просто катастрофа. Тут і через [фактор групи], третя і четверта: траса була розбитою, і навіть чех Ствртецьки, який ногами непогано біжить, не показав себе як треба. Перед тим, як буду думати про естафету, дві ночі не спатиму. Результат мене не порадував», - зізнався Санітра.

Юрій Остроумов Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 31 липня 2024, 21:14 22

Верняєву та Ковтуну не вдалося дотягнутися до медалей

Коментарі