Браім ДІАС: «Я – гравець інстинктів. Побіг і завдав удару у верхній кут»

У першому матчі 1/8 фіналу ЛЧ «Реал» Мадрид обіграв «РБ Лейпциг»

У вівторок, 13 лютого, пройшов перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між командами «РБ Лейпциг» та «Реал» Мадрид.

У матчі на стадіоні «Ред Булл Арена» виграли гості з рахунком 1:0.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Форвард галактикос, автор забитого м'яча Браїм Діас, який був визнаний найкращим гравцем матчу, прокоментував гру так:

«Я дуже радий, що допоміг команді сьогодні. Ми старанно працювали, незважаючи на відсутність Джуда Беллінгема та Антоніо Рюдігера. І ми змогли продемонструвати, що ми велика команда, що ми Мадрид!

У нас були можливості завершити гру з ще більшим рахунком, але, треба визнати, те саме робив і «Лейпциг». Хоча це, напевно, була хороша гра, але той факт, що вона була такою, в обидві сторони, не приніс нам жодної користі.

Мій гол? Я отримав м'яч, зробив хибний рух в один бік. А потім, коли я почав рухатися вперед, відчув, що захисники побоюються робити підкат, що вони відступають. Тому я побіг і завдав удару у верхній кут. Я - гравець інстинктів. Але я подивився вгору, побачив позицію Вінісіуса Жуніора, подумав про передачу, але вирішив бити, і це виправдалось.

Травма? Був сильний удар, який я отримав, і відчував, що ситуація може стати ще гіршою, тому я пішов із поля. Подивимося, чи підтвердять завтра медичні тести, може, все не так уже й погано.

Ми могли вбити інтригу в цьому протистоянні, але треба сказати, що й у «Лейпцигу» були на це можливості. Думаю, що вболівальники могли насолодитися хорошим футболом, але гра на зустрічних курсах не принесла нам велику вигоду».

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 18:45 22

Українець хоче зіграти у фіналі Ліги чемпіонів