Віталій ПОНОМАРЬОВ: «На Поліссі зосередимося після повернення до Львова»

Головний тренер львів'ян – про стан справ у команді

15 лютого футболісти «Руха» проведуть заключні контрольні матчі на словенському зборі

Головний тренер львів'ян Віталій Пономарьов ексклюзивно для Sport.ua поділився останніми новинами з розташування команди:

- На жаль, через струс мозку, отриманий в одному з ігрових епізодів найближчим часом уже не зможемо задіяти воротаря Святослава Ванівського. Але на цій позиції в «Руху» - гостра конкуренція.

Ще не визначився з тим, чи зіграє післязавтра лідер нападу Юрій Климчук. А от бразильському легіонеру, який на перегляді, скоріше всього, дамо шанс проявити себе.

Все ж, на цьому етапі підготовки головне - ігрова практика. Нею мої підопічні забезпечені, тим паче, що йдеться про спаринги з боєздатними візаві.

Тішить, що після травм уже повернулися в стрій Богдан Слюбик та Олексій Сич.

Що ж до відвідин нашого тренувального табору в Словенії керманичем молодіжної збірної України Унаї Мельгосою, то його приїзд став неабияким стимулом для наших юних гравців. Тим паче, що в розширеному списку кандидатів до молодіжної збірної України чимало гравців «Руха».

Чи зіграємо післязавтра в одному зі спарингів в складі, який задіємо 25 лютого з календарному поєдинку УПЛ - з «Поліссям»? Думаю, що ні, хоча тренерський штаб уже визначився з основою.

Ще важливо, аби всі мали необхідну ігрову практику. А вже після повернення додому під час безпосередньої підготовки до матчу з «Поліссям» й награватимемо ті тактичні схеми, які візьмемо на озброєння в поєдинку з одним з лідерів УПЛ.

Нагадаємо, що 15 лютого «Рух» уже за традицією, зіграє два спаринги в один день - з ФК «Бріньє Гросуплє» та «Тріглав».

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:01 3

Між двома боксерами відбувся короткий діалог