Промоутер розповів, як Кличко втратив свідомість після бою за титул WBO

Олександр Красюк згадав поєдинок Володимира проти Леймона Брюстера

Промоутер Олександр Красюк згадав поєдинок за вакантний титул WBO у суперважкій вазі між Володимиром Кличком та американським боксером Леймоном Брюстером, у якому українець зазнав дивної поразки.

«Володимир тоді дійсно домінував і перемагав, але в якийсь момент просто зник з рингу. Це було отруєння. Він втратив свідомість під час бою, після бою, Кличко був без свідомості, коли його везли в лікарню. Коли його привезли в лікарню і він здав всі необхідні аналізи, то показник глюкози в його крові зашкалював, це навряд чи могло статися від звичайних ударів у бою», - сказав Красюк.

Нагадаємо, Кличко програв Леймону Брюстеру в дуже дивному поєдинку (квітень 2004 року). Володимир домінував чотири раунди, відправивши американця в нокдаун, але в п'ятому раунді опинився на межі виснаження і програв технічним нокаутом. У реванші, який відбувся в 2007 році, кут Брюстера зняв свого бійця в перерві між 6-м і 7-м раундами.

Раніше легенда українського боксу Володимир Кличко назвав бій проти Брюстера переломним моментом, який повністю змінив його подальшу кар'єру.

Дмитро Олійник Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 08:19 2

Олександр та його команда не очікували такого результату, Денис завоював титул WBO у легкій вазі

Коментарі