Українець з Боруссії Д прокоментував скандал з невикликом у збірну

Данило Кревсун поважає рішення тренера юнацької команди

Український півзахисник юнацької команди дортмундської «Боруссії» Данило Кревсун прокоментував скандал з невикликом у збірну України U-19.

- Наприкінці минулого року трапилася історії з твоїм невикликом до збірної України U-19. Твоя мама написала емоційний пост у Facebook, який відгукнувся багатьом любителям футболу. Ця історія якось зачепила тебе особисто?

- В цей час я отримав перше запрошення тренуватися з «Боруссією» II. Все склалося для мене найкраще. Я поважаю рішення тренера. Зараз наша збірна пройшла до наступного раунду.

- На тебе або маму виходили з пропозиціями змінити агента, щоб збільшити шанси потрапити в збірну?

- Річ у тім, що я свого часу співпрацював з ProStar. Наша співпраця закінчилася рік тому. Розійшлися в хороших стосунках. Я сказав, що хочу працювати з іноземною компанією CAA Base. Вони до цього поставилися з розумінням. Все в нас добре.

- Колишній тренер збірної України Олег Кузнєцов потрапив під шквал критики за рішення не викликати тебе, оскільки ти був відсутній в базі футболістів. Тебе не здивувало таке пояснення?

- Я намагався не звертати увагу, бо розумів, що це лише юнацький рівень. Я мрію своєю грою заслужити на виклик до національної збірної, коли прийде час. Це підштовхнуло працювати ще наполегливіше, сконцентруватися на клубі.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 05:35 0

Андрій опублікував пост у своєму Instagram

Коментарі