Директор Дукаті: «Впевнені, що Бастьяніні боротиметься за чемпіонство»

Давіде Тардоцці відзначив роботу Енеа Бастьяніні на тестах MotoGP на Сепанзі

Директор заводської команди MotoGP Дукаті Давіде Тардоцці похвалив роботу другого райдера Енеа Бастьяніні на триденних тестах на трасі Сепанг у Малайзії, під час яких він показав найкращий час другого дня і став третім у третій.

«Енеа в захваті, тому що минулий сезон був дуже поганий з проблемами з впевненістю на мотоциклі, травмами, аварією на першому етапі в Портімані - на нього дуже багато навалилося. Він провів гарну гонку в Малайзії, але до завершення сезону у Валенсії боровся з проблемами.

А зараз це інший райдер, той самий Енеа Бастьяніні, якого ми бачили 2022-го року і ми впевнені, що він боротиметься за чемпіонський титул.

Повинен сказати спасибі Пекко та Енеа за їхню командну роботу з інженерами. Я бачив, як активно вони обмінювалися ідеями між собою, багато говорили про нові деталі та бачив довіру між ними. А це дуже допомагає інженерам», - сказав Тардоцці.

Нагадаємо, що у 2022-му році у складі приватної команди Gresini Енеа Бастьяніні виграв чотири перегони та посів третє місце у чемпіонаті серед райдерів.

Також нагадаємо, що сезон MotoGP 2024 розпочнеться 10 березня з Гран-прі Катару. Він стане ювілейним, 75-м в історії чемпіонату.

Олександр Шарадкін Джерело: MotoGP
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 19 травня 2024, 08:06 16

Олександр за підсумками 12 раундів здобув перемогу над Тайсоном у Саудівській Аравії.