Шахтарю на замітку. Гаттузо визнав, що в Марселі наразі ігрова криза

Французька команда не здобула жодної перемоги у п'яти останніх матчах

Перед поєдинком 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Шахтаря», який має відбутися 15 лютого, «Марсель» провів черговий матч у рамках французької Ліги 1. Суперником провансальців був «Мец», із яким команда Дженнаро Гаттузо спромоглася зіграти лише внічию 1:1.

Після гри Гаттузо визнав, що «Марсель» наразі перебуває в ігровій кризі, але дав зрозуміти, що вірить у здатність своїх підопічних виправити ситуацію.

«Ми можемо говорити про міні-кризу. У нас немає перемог у п'яти іграх, і говорити про четверте місце зараз можна лише як про утопію. Але якби я не вірив у цю мету, я вирушив би додому».

«Це був особливий тиждень. Клуб, уболівальники та я просили іншого менталітету, більшої прихильності, і це проявилося. Команда зробила дуже багато. Ми повинні шанувати цю футболку. Матчів ще багато, і я не бачу, чому б в них не вірити. Але команді потрібно вигравати матчі. Я капітан цього корабля, це мої обов'язки. Я маю зробити усе, аби доставити його до місця призначення», - сказав Гаттузо.

Раніше повідомлялося, що члени родини Дженнаро Гаттузо зіткнулися зі здирництвом в Італії, через що коучу «Марселя» нібито навіть довелося заплатити бандитам певну суму, щоб ті дали спокій його родичам.

Олексій Сливченко Джерело: So Foot
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 14:18 0

Матч-відкриття 29-го туру УПЛ розпочнеться о 15:30

Коментарі