Європейський гранд націлився на воротаря Реала і пропонує менше 10 млн євро

Кепа Аррісабалага піде з «Реала», але не назад до «Челсі», а до «Баварії»

Німецький футбольний клуб «Баварія» у літнє трансферне вікно налаштований підписати 29-річного іспанського голкіпера Кепу Аррісабалагу, який зараз виступає за мадридський «Реал» на правах оренди з лондонського «Челсі».

Про це повідомляє Todofichajes. За інформацією джерела, мюнхенська команда шукає заміну 37-річному легендарному воротареві Мануелю Ноєру, якому в березні виповниться вже 38.

Джерело також стверджує, що резервний кіпер «Баварії» Свен Ульрайх (який вже також не молодий - 35 років), швидше за все, залишить клуб влітку. 23-річний ізраїльтянин Даніель Перец поки недостатньо досвідчений і планує вирушити в оренду в пошуках ігрового часу.

Таким чином, Кепа є найоптимальнішим варіантом для «Баварії». Варто враховувати і той факт, що влітку 2023 року Аррісабалага був згоден приєднатися до мюнхенців, проте «Реал» через травму Тібо Куртуа був наполегливішим і перехопив воротаря.

«Реал» не має наміру продовжувати оренду Кепи, яка спливає у червні 2024 року, а «Челсі» не потребує послуг іспанця. Контракт Аррісабалаги з «Челсі» розрахований до завершення сезону 2024/25, тому, як зазначає Todofichajes, «Баварія» готова запропонувати «пенсіонерам» менше 10 мільйонів євро.

У поточній кампанії Кепа Аррісабалага відіграв 18 поєдинків у складі королівського клубу, в яких пропустив 14 м'ячів і лише у 7 матчах відстояв на нуль.

Данііл Агарков Джерело: Todofichajes.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 06:45 1

Кіліан Мбаппе і Ерлінг Холанд ділять 2–3 позиції у списку бомбардирів сезону

Коментарі