«УПЛ не розглядаю». В'юнник прокоментував чутки щодо свого майбутнього

Нападник «Шахтаря» сподівається перейти в «Лехію»

Нападник донецького «Шахтаря» Богдан В'юнник дав ще один коментар щодо свого майбутнього.

- З'являється інформація про те, що Ви хочете розірвати контракт із «Шахтарем» через «пов'язані із війною переживання». Що з цього правда, а що не відповідає дійсності?

- Нічого не відповідає дійсності. Після цих новин я був у шоці, тому що мені сказали не приїжджати на збори та шукати новий клуб. І одразу почалися перемовини між «Шахтарем» та «Лехією» з Гданська. Чекаю їхнього результату вже місяць. Востаннє у таборі «Шахтаря» я був на матчі у Токіо, після цього почалася відпустка. Я приїхав до своєї родини в Швейцарію, котра живе тут як біженці.

- Скільки ще часу чинний контракт із «Шахтарем»?

- Контракт до 30 червня 2025 року. Я сподіваюся на перехід у «Лехію».

- Мова про повноцінний перехід?

- Повноцінний перехід, або оренда із правом викупу.

- Чи розглядаєте варіант із орендою у клуб УПЛ?

- Ні, не розглядаю. «Лехія» дуже цікавиться мною ще з літа минулого року і дуже хоче бачити у себе. Тому я вибрав саме цей варіант.

- Що Вам сказали у «Шахтарі»? Яка позиція клубу?

- Від самого початку мені повідомили, що я і ще декілька гравців не поїдуть на збори. І що всім треба шукати нові клуби. Після цього Даріо Срна зв'язався з моїм батьком і сказав, що є інтерес з боку «Лехії». Все було гаразд, мені сказали не приїжджати на збори. «Шахтар» схвалив перехід. Але Даріо сказав перепідписати контракт на чотири роки, ми відмовилися. Потім йшли перемовини, але в офіційній площині «Шахтар» не відповідав на запити «Лехії». Потім Даріо сказав перепідписати контракт на півтора роки і йти в оренду. Ми попросили умову, що ця оренда має бути із правом викупу. Даріо на це не погодився. А потім він перепитував, чого я не на зборах. Станом на 8-ме лютого «Шахтар» досі не відповів.

Дмитро Вербинський Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 13:46 6

В Ер-Ріяді зібралося багато відомих боксерів

Коментарі