ОЧЕРЕТЬКО: «Треба ігрову практику, щоб бути у формі на Олімпійських іграх»

Новачок «Дніпра-1» відповів на запитання після переходу з «Шахтаря»

Новачок «Дніпра-1» Олег Очеретько відповів на запитання після переходу із «Шахтаря»:

- Те, що ти будеш отримувати ігрову практику в «Дніпрі-1» допоможе тобі потрапити на Олімпіаду?

- Завжди ігрова практика повинна бути, бо коли ти не граєш, то про Олімпіаду не може бути і мови. Так що ігрова практика потрібна на усі 100 відсотків, щоб бути у формі на Олімпійських іграх.

- Багатьом вболівальникам ти став відомий після голу зі штрафного у ворота молодіжної збірної Англії. Наскільки цей гол взагалі був для тебе важливим, можливо у психологічному сенсі? І якщо складати рейтинг найважливіших матчів в житті, то як би ти їх розставив?

- Мабуть, цю гру і поставив би на перше місце. Цей матч був дуже тяжким, нам треба було тільки перемагати і той гол, що я забив, нам дав надію, що ми обіграємо Англію. Потім поставив би гру за молодіжний склад «Шахтаря» проти «Зорі» в заключному турі, коли ми стали чемпіонами цього турніру. І у фіналі ДЮФЛУ U-17 проти київського «Динамо», коли була тяжка гра, я забив гол, ми виграли і посіли перше місце.

- В своїх інтерв'ю ти у числі своїх друзів називав абсолютно різних людей - і бразильців, і однолітків, і наддосвідченого Чигринського.

- Так, у мене багато друзів. Я спілкуюся з усіма, бо я така людина, що не можу з кимось спілкуватися, а з кимось ні. Дехто з легіонерів не розуміє і англійської мови, але якось комунікуємо на футбольному полі.

- Як думаєш, ця риса допоможе тобі швидше адаптуватися у «Дніпрі-1»?

- Думаю так, допоможе.

Микола Степанюк Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 06:30 4

18–19 травня відбувся 29-й тур чемпіонату України