Топовий тренер: «Не вірю, що Ф'юрі поставився до Нганну легковажно»

Вірджіл Хантер вважає, що Тайсон не був готовий до того, наскільки сильний Франсіс

Один із найкращих світових фахівців Вірджіл Хантер, який тренував Андре Ворда, Аміра Хана та Альфредо Ангуло, не вірить у те, що володар пояса WBC Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) погано підготувався до бою з колишньою суперзіркою UFC Франсісом Нганну.

«Тепер усі знають рівень Франсіса, але він буде рости з того першого бою з Тайсоном Ф'юрі.

Те, що ЗМІ розповідають про те, що Ф'юрі прийшов непідготовленим, - нісенітниця. Його батько сказав, що він тренувався, Джозеф Паркер сказав, що він багато тренувався. Невже всі вони брехуни? Я так не думаю. Я не вірю, що він поставився до нього легковажно, він не міг зробити крок вперед і домінувати над Франсісом, це був конкурентний бій, і я думаю, що Ф'юрі бився добре, він просто не був готовий до того, наскільки сильний, атлетичний, ментально талановитий і витривалий Франсіс, я думаю, що весь світ забув про це.

Хлопці постійно не поважають бійців змішаних єдиноборств, тому що вони не боксери. Зрештою, боєць - це боєць, а воїн - це воїн, і справжні воїни, такі як Франсіс, не дадуть вам спокою ні на вулиці, ні в клітці, ні на рингу», - сказав Хантер.

Раніше тренер Нганну пояснив, чому Джошуа може бути небезпечнішим за Ф'юрі.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 13:26 0

Український боксер поділився враженнями від бою за статус абсолютного чемпіона світу