ДУБИНСЬКИЙ: «В останній чверті Прометей створив щось неймовірне»

Засновник клубу привітав команду з перемогою над «Ховентудом»

Засновник БК «Прометей» Володимир Дубинський привітав команду із перемогою над «Ховентудом» (94:80) та четвертим місцем у групі за підсумками групового етапу.

«Завершуємо регулярний сезон EuroCup домашнім поєдинком з іспанським «Ховентудом» і надважкою, але неймовірною, яскравою перемогою.

З перших хвилин було задано жвавий та потужний темп. Титани виборювали кожне очко. На велику перерву команда пішла з відставанням перед іспанцями майже у 10 очок і у наступних чвертях нам довелось наздоганяти та пробивати потужну оборону «Ховентуда».

У четвертій чверті сталось щось неймовірне, на п'ятій хвилині зрівнялись в рахунку та повели. Здавалося червоно-білі включили на повну всю свою спортивну агресію з якою нічого не вдавалось зробити нашим суперникам! Шалений переворот гри і просто шалена перемога!

Хлопці, ви сьогодні зробили щось надзвичайне, неймовірне і шалене! Купа емоцій від перегляду від вболівання за вас. Дякуємо, титани! Отже завершуємо груповий турнір на 4-й позиції, що дає нам перевагу свого майданчика у першому раунді плей-оф.

Слава Україні! Слава ЗСУ! Тільки «Прометей»! Тільки перемога!»

Микола Степанюк Джерело: БК Прометей
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 22 травня 2024, 07:50 1

Розпочалася фінальна серія на Сході