Український супертяж-джорнімен на Уемблі Арені програв британському гіганту

Костянтин Довбищенко у 6-раундовому бою за очками поступився Джеймі Тшикеві

Український супертяж-джорнімен Костянтин Довбищенко (новий рекорд: 10-15-1, 7 КО) провів бій на всесвітньо відомій Уемблі Арені в Лондоні.

У 6-раундовому бою українець за очками поступився місцевому гіганту Джеймі Тшикеві (6-1, 3 КО), зріст якого становить 195 см.

Всі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Костянтин працював у рингу досить пасивно, діючи другим номером та намагаючись піймати суперника на контратаці.

У 3-му раунді рефері в рингу дав попередження британському боксеру за черговий удар нижче поясу, а в 5-му раунді Джеймі за повторення своїх дій був оштрафований на одне очко.

Довбищенко спробував перехопити ініціативу і навіть виграв один із раундів, але загалом не зміг нічого зробити проти неприємних джебів суперника.

Бій андеркарда обслуговував один суддя, який за підсумками шести раундів виставив закономірний рахунок 58-55 на користь британця.

Раніше, у липні 2023 року, Довбищенко запам'ятався несподіваним апсетом - достроковою перемогою над британським проспектом Метті Харрісом у шотландському Единбурзі.

Оновлено. У головній події шоу в Лондоні пройшов бій двох британців у лайт-хевівейті: Джошуа Буатсі (17-0, 13 KO) за очками переміг Дена Азіза (20-0, 13 KO) і завоював другорядні пояси за версіями BBBofC British та Commonwealth Boxing Council.

Джеймі Тшикева (Великобританія) - Костянтин Довбищенко (Україна) - PTS 6 (58-55)

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 07:11 0

«Кривбас» гарантував собі євросезон