MotoGP, Сепанг. КТМ найшвидші, новачок Акоста вражає

Розпочалися перші офіційні тести MotoGP у новому сезоні

У Малайзії, на трасі Сепанг, 1-3 лютого проходять перші тести MotoGP у сезоні 2024 року.

Першого дня у тестах брали участь лише сім райдерів, здебільшого - тест-райдери своїх команд. А другого дня на трасу виїхали основні гонщики заводських команд Хонда, Ямаха та приватної команди-клієнта Хонда LCR.

В обидва тестові дні найкращий результат показали тест-райдери КТМ. Триразовий чемпіон світу Дані Педроса став найшвидшим у перший день із результатом 1:59.233, а Пол Еспаргаро, який із нинішнього сезону також виконуватиме тестову роботу для австрійської команди, показав найкращий час другого дня - 1:58.241. Першого дня він був третім, програвши своєму колезі по команді 0.182 секунди, а другого дня Педроса став п'ятим, відставши від часу Еспаргаро на 0.431 секунди.

Новачок сезону 2024 Педро Акоста з приватної команди GASGAS Tech3 КТМ працював на трасі в обидва дні тестів. Першого дня він став другим, поступившись Педросі 0.152 секунди, а другого дня показав третій час. Швидшим за молодого іспанця був не тільки Еспаргаро, а й лідер Ямаха Фабіо Куартараро, якому, проте, Акоста програв лише 0.007 секунди.

Підсумки першого дня

Підсумки другого дня (топ-10)

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 травня 2024, 06:20 11

Тренер пояснив свою відсутність на церемонії нагородження у Петровому

Коментарі