Ексфорвард Динамо розповів, як прихистив в Іспанії біженців з України

Фран Соль із радістю відгукується на заклики про фінансову допомогу

Колишній форвард «Динамо» Фран Соль, який зараз виступає на Кіпрі за АЕК із Ларнаки, згадав, як у перші дні повномасштабного вторгнення росії надав допомогу українцям, які втекли від війни.

«Я приймав у себе вдома, в Іспанії, дві родини українських переселенців. Зокрема це була дружина мого київського водія, а також персональний тренер моєї дружини. Я не міг зробити інакше, тому що ці люди опинилися в дуже складній ситуації.

Не назву вам їхні імена, але вони були дуже щасливі опинитися в Іспанії. Зі свого боку, мені приємно, що мій дім став для них порятунком від війни. Я повністю взяв на себе всі їхні витрати. Це були великі гроші, але ні про що не шкодую, бо ці люди справді опинилися у дуже скрутному становищі.

Загалом я стежу за подіями в Україні та допомагаю чим можу. Здебільшого це стосується фінансової допомоги. Коли я бачу в соцмережах посилання на збори, які репостять мої колишні динамівські одноклубники, я з радістю до них долучаюся», - розповів Соль в інтерв'ю «Українському футболу».

Юрій Вишневський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 19:24 33

Скандальний екс-гравець – аналітик академії клубу

Коментарі