Президент МОК – про дискваліфікацію Валієвої: «Маємо поважати рішення суду»

Томас Бах закликав більше уваги приділяти оточенню спортсменів

Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах заявив, що організація приймає рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) про чотирирічну дискваліфікацію фігуристки Каміли Валієвої за допінг, і закликав спортивні організації звертати більше уваги на людей, які оточують атлетів.

«Ми прийняли рішення Спортивного арбітражного суду (CAS), з яким МОК, звичайно, погодиться. Усі у світі мають право на критику рішення суду, мати власну думку. Щодо нас, то ми маємо повністю поважати це рішення.

Для нас ця справа є ще одним підтвердженням того, що наша рішучість, наші вимоги, які ми неодноразово заявляли під час допінгових справ, стосуються не лише спортсменів, а й їхнього оточення, чия діяльність має досліджуватися більше, краще та глибше, а також піддаватися санкціям. Це ще актуальніше, коли питання стосується неповнолітніх. Я можу лише закликати всі організації, відповідальні за боротьбу з допінгом, усі агентства до того, щоб особливу увагу приділяти оточенню», - сказав Бах на пресконференції в четвер.

Юрій Вишневський Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 22:31 2

Ексчемпіон WBC хотів би провести четвертий бій з Тайсоном

Коментарі