«Не зовсім про теніс». Ястремська назвала головну ціль на 2024 рік

Даяна вважає, що більш важливо знайти баланс між виступами на корті та життям

Українська тенісистка Даяна Ястремська (WTA 29) дала інтерв'ю каналу «Сорокін Теніс», у якому розповіла про головну ціль на 2024 рік:

«Ця ціль не так пов'язана з тенісом, як просто з життям. Я просто хочу знайти баланс у собі, як у житті, так і на корті. І умиротворення.

І для мене це найбільша ціль цього року. Бо якщо озирнутися у минуле, то можна сказати, що був бардак. Хочу, щоб і теніс приносив задоволення, і життя.

Можна сказати, що я знайшла баланс. Я рухаюся правильною дорогою. Як буде далі... Я не знаю. Звичайно, присутні і короткі цілі, такі як добре виступити на турнірі Grand Slam, виграти турнір Grand Slam, але знову ж таки... Це просто ніби мета, яка може статися, а може й не статися. Не мені вирішувати.

Раніше я дуже зациклювалася: перемогти, перемогти, перемогти. А зараз вважаю, що не в перемозі цінність. А в тому, як ти йдеш цим шляхом до перемоги.

Ось навіть півфінал Australian Open. Я не засмутилася, що програла, тому що я насолоджувалась цим шляхом до нього», - сказала Даяна.

1 лютого Ястремська зіграє в 1/8 фіналу турніру WTA 500 у Лінці (Австрія) проти Донни Векич.

Данііл Агарков Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:25 1

Олександр відправив Тайсона у нокдаун у 9-му раунді, а потім переміг за підсумками 12 раундів.

Коментарі