Хетафе – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 1 лютого о 22:00 за Києвом

1 лютого на «Колізеум Альфонсо Перес» пройде матч 20-го туру Прімери Іспанії, в якому «Хетафе» зустрінеться з «Реал» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Хетафе

Команда вже точно грає на порядок краще, ніж минулого сезону, і набрала комфортну кількість очок. Це закономірно пов'язують із поверненням на тренерську посаду Бордаласа, що сталося трохи менше року тому. З ним сині, піднявшись із Сегунди, пробивалися до плей-оф Ліги Європи і мало не дотягли до четвертого місця у Прімері. Без нього двічі виборювали виживання. Точніше, минулої весни знову обійнявши посаду, фахівець забезпечив комфортний фініш. У нинішньому циклі підмадридці одразу почали жваво набирати очки, і перше коло закінчили серед претендентів на сьоме, єврокубкове місце. Але не факт, що зараз залишилася мотивація битися всерйоз за високу мету. У кубку колектив раптом поступився кризовій Севільї. У Прімері були 0:2 вдома з Райо Вальєкано при 3-х вилученнях і поразка 2:3 на полі Осасуни. І лише з Гранадою не було проблем, їй двічі забили до 36-ї хвилини. Але чи вистачить часу на відновлення?

Реал Мадрид

Клуб нещодавно повернули на Землю. Відразу після того, як галактикос прилетіли із Саудівської Аравії, де вони виграли перший трофей сезону, Суперкубок, розгромивши у фіналі Барселону 4:1, їх у екстра-таймі кубкового дербі обіграв Атлетіко. Тож захистити статус володаря Копи дель Рей підопічним Карло Анчелотті не вдасться. І потрібно зосередитися на двох найважливіших турнірах, що залишилися. Ліга чемпіонів повернеться трохи пізніше, а поки що вони грають тільки в Прімері. Там, з одного боку, добре відірвалися від Барселони та Атлетіко, з іншого, Жирона вперто тримається. А вершкові мало не поступилися Альмерії: горіли найгіршому клубу дивізіону 0:2 і зі скандалами оформили ремонтаду з переможним голом Карвахаля на 9-й доданій хвилині! Лас-Пальмас теж поборовся, навіть відкривав рахунок. Але тут оформили вольові 2:1 трохи раніше, вже на 84-й.

Статистика особистих зустрічей

У сезоні 2021/2022 сині взяли зі статусним сусідом 4 очки із 6 можливих. Але й до, і ось уже чотири рази після вигравав королівський клуб.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на просту перемогу гостей. Але вони не блищать в обороні, і краще використовувати ставку на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,93).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 21:48 0

Ян Коуту не затримається у Манчестері

Коментарі