Чжен Ціньвень прокоментувала поразку у фіналі Australian Open 2024

Представниця Китаю не зуміла обіграти другу ракетку світу Аріну Соболенко

27 січня відбувся фінальний матч жіночого одиночного розряду на Відкритому чемпіонаті Австралії 2024.

Друга ракетка світу Аріна Соболенко, яка виступає у «нейтральному» статусі, у двох сетах обіграла представницю Китаю Чжен Ціньвень (WTA 15) з рахунком 6:3, 6:2.

Після завершення зустрічі Чжен прокоментувала поразку на церемонії нагородження:

«Вітаю Аріну з таким чудовим матчем. Це мій перший фінал. Мені трохи шкода, але це так. Для мене це досвід. У той же час я хочу подякувати всім вболівальникам, які прийшли сюди подивитися на мене. Я почуваюся зараз трохи складно.

Я відчуваю, що могла б зіграти краще, але цього матчу я цього не зробила. Дякую моїй команді за те, що допомогли мені дістатися сюди. Мені дуже сподобалося грати на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу. Для мене це було чудово. Я впевнена, що у майбутньому фіналів буде більше, і я зіграю краще», - сказала Чжен.

Аріна Соболенко:

«Я хочу привітати Ціньвень із цією неймовірною парою тижнів. Я знаю, що це важке почуття програти у фіналі. Ти така неймовірна спортсменка, ти така молода дівчина. Тобі доведеться брати участь у багатьох фіналах. Ти це отримаєш. Я хочу привітати вас і вашу команду з приголомшливою роботою, яку ви зробили».

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 00:19 1

Дерек прокоментував майбутній поєдинок Олександра та Тайсона Ф'юрі