ЗМІ розкрили всі фінансові деталі трансферу Марлона Гомеса у Шахтар

«Васко да Гама» отримає гарну компенсацію за свого півзахисника

Бразильський «Васко да Гама» та український «Шахтар» оформили всі документи щодо трансферу 20-річного хавбека Марлона Гомеса.

Як і повідомлялося раніше, за футболіста «гірники» заплатять 12 мільйонів євро, а ще 4 мільйони можуть сплатити бразильському клубу у вигляді бонусів.

При цьому бонуси є досить легкодосяжними. Зокрема, по мільйону євро «Шахтар» буде зобов'язаний заплатити «Васко да Гама» у разі, якщо кваліфікується до основної сітки Ліги чемпіонів у сезонах-2024/25 та 2025/26 відповідно.

Два мільйони євро, що залишилися, залежатимуть вже безпосередньо від успішності виступів «гірників» у Лізі чемпіонів та можуть бути отримані «Васко да Гама» у разі виходу «Шахтаря» в плей-оф турніру (1/8 фіналу, 1/4 фіналу, півфінал).

Фіксована виплата у 12 мільйонів євро буде поділена на три частини. Її «Шахтар» переведе на рахунки «Васко да Гама» рівноцінними виплатами по 4 мільйони євро кожна.

Наразі Марлон Гомес знаходиться у розпорядженні збірної Бразилії U-23 на Передолімпійському турнірі КОНМЕБОЛ. Одразу після його завершення хавбек приєднається до «Шахтаря».

Олексій Сливченко Джерело: Globo Esporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі