Рекордсмен збірної Північної Ірландії завершив кар'єру

Стівен Девіс двічі з «Рейнджерс» грав у фіналах єврокубків

Колишній півзахисник «Саутгемптона», «Рейнджерс» та збірної Північної Ірландії Стівен Девіс оголосив про завершення кар'єри.

«Чотири тижні тому я провів кілька тестів та зрозумів, що мені ще небагато лишилося. Мені здається, що час прийшов, і я почуваюся комфортно. Це була неймовірна подорож - потрапити до двох європейських фіналів, виграти трофеї, які я завоював, розділити ці моменти з уболівальниками, побути у роздягальні із сім'єю після ігор. Це особливий футбольний клуб, і само собою зрозуміло, що я сумуватиму за ним, я провів тут неймовірний час. Це дивне почуття, але враховуючи характер травми та мій вік, я весь час думав про це», - наводить слова футболіста beinSPORTS.

Зазначимо, що Стівен Девіс, який провів останній матч на професійному рівні в грудні 2022-го, найбільших успіхів у кар'єрі досяг, виступаючи за шотландський «Рейнджерс». Чотири рази він став із «рейнджерами» чемпіоном країни, по три рази завоював Кубок Шотландії та Кубок ліги, а також двічі досягав фіналу єврокубків - Кубка УЄФА-2007/2008 (поразка від «Зеніту» - 0:2) та Ліги Європи-2021/2022 (1:1 з німецьким «Айнтрахтом» та поразка в серії пенальті).

А ще Стівен Девіс - рекордсмен збірної Північної Ірландії за кількістю зіграних матчів. Хавбек 140 разів одягав футболку національної команди та забив 13 м'ячів.

Юрій Вишневський Джерело: Beinsports.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:10 5

Олександр здобув перемогу роздільним рішенням суддів