Стали відомі переможці змішаного парного розряду на Australian Open

Се Шувей та Ян Зелінськи у фіналі вирвали перемогу у тандему Дезіре Кравчик / Ніл Скупскі

У ніч на 26 січня відбувся фінальний матч змішаного парного розряду на Відкритому чемпіонаті Австралії 2024.

У фінальному поєдинку тандем Се Шувей (Китайський Тайбей) / Ян Зелінськи (Польща) у трьох сетах обіграли тандем Дезіре Кравчик (США) / Ніл Скупскі (Велика Британія) за 2 години.

Australian Open 2024. Мікст. Фінал

Се Шувей (Китайський Тайбей) / Ян Зелінськи (Польща) - Дезіре Кравчик (США) / Ніл Скупскі (Велика Британія) - 6:7 (5:7), 6:4, [11:9]

У другій партії Се Шувей та Зелінськи поступалися 2:4 з брейком, але зуміли виграти 4 гейми поспіль і взяти сет. На супертай-брейку Кравчик та Скупскі мали матчбол на прийомі за рахунку 9:8, але Се Шувей та Ян знову зробили камбек, виграли матч та титул.

Для 38-річної Се Шувей це перший титул у міксті на мейджорах. Ян також уперше в кар'єрі взяв трофей на рівні Grand Slam. До цього він не проходив далі за перший раунд у змішаному розряді.

Се Шувей нещодавно оголосила про завершення кар'єри в одиночному розряді, проте, крім титулу в міксті, також боротиметься і за парний трофей на Australian Open. У фіналі досвідчена тенісистка разом із Елізе Мертенс зіграє проти переможниць зустрічі Кіченок / Остапенко - Дабровскі / Рутліфф.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 15 липня 2024, 09:40 3

Ним став Ілля Марченко