Челсі – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 26 січня о 21:45 за Києвом

26 січня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 4-го раунду Кубка Англії, в якому «Челсі» зустрінеться з «Астон Віллою». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Челсі

Команда вже досить чітко усвідомлює те, що завдання на сезон виконати через Прем'єр-Лігу не вийде. Розглядати поточне місце в таблиці як прогрес може тільки найзатятіший оптиміст, решті зрозуміло, що витрати не відповідають досягнутим результатам, і вже в топ-4 піднятися просто не вистачить часу. Якось компенсувати невдачі намагаються через інші формати. Тільки у вівторок, 23-го січня, пенсіонери зіграли півфінал-відповідь Кубка Ліги з Мідлсбро. Після виїзної мінімальної поразки підопічним Майкла Карріка вдома допоміг автогол Хаусона, але, звісно, сил витратили чимало.

Астон Вілла

Клуб з осені позаминулого року грає під керівництвом Унаї Емері. Якщо за його попередника, Стівена Джеррарда, непоганим рівнем вважалося просто триматися над небезпечною зоною, то вже навесні вдалося піднятися на 7-е місце в підсумковій таблиці. Цього сезону, паралельно з успішними виступами в Лізі конференцій, віллани взимку піднімалися на 2-у позицію в АПЛ. Щоправда, були й невдалі поєдинки: лише нічия з Шеффілд Юнайтед та Евертоном (там трапилися перші 0:0 для іспанця за весь час роботи в Англії), а з МЮ дозволили супернику перетворити 0:2 на переможний камбек. Зрозуміло, що чемпіонат і надалі буде у пріоритеті. І скромний Мідлсбро пройшов у минулому раунді кубка лише завдяки єдиному голу Кеша на 87-й хвилині. Таке враження, що просто не хотіли ускладнити собі розклад ще й необхідністю проводити перегравання.

Статистика особистих зустрічей

Обидва поєдинки минулого календарного року віллани виграли. При цьому вони обох випадках їздили в гості до Лондона.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари синіх. Але вони проводитимуть другий поєдинок за кілька днів, а гості не надто, здається, мотивовані кубком. Тут чекаємо тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,6).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 13:28 12

Блогер Sport.ua Олексій Рижков – про гольові здобутки наших співвітчизників за межами батьківщини

Коментарі