Колишній боксер: «Ф'юрі вийде на бій з Усиком у найкращій формі»

Спенсер Олівер упевнений, що Циганський король не повторить своєї помилки

Колишній англійський боксер, а нині коментатор Спенсер Олівер наполягає на тому, що володар пояса WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) буде краще готовий до бою з чемпіоном IBF, WBA і WBO Олександром Усиком 17 лютого, ніж до свого останнього поєдинку проти Франсіса Нганну в жовтні минулого року.

«Тайсон Ф'юрі, повірте мені, підійде в найкращій формі до бою з Олександром Усиком, тому що він знає, на що йде. Забудьте про той виступ проти Франсіса Нганну.

Ви більше не побачите такого, тому що Ф'юрі був не підготовлений. Коли в тебе немає фактора страху як у бійця, ти можеш розслабитися на тренуваннях, тому що думаєш: «Цей хлопець ніколи раніше не боксував. Я збираюся пограти з ним, трохи показати себе і потім провести бій за абсолюта». Але все пішло жахливо погано для Ф'юрі, тому що він явно не розумів, наскільки сильний Нганну. Це була недооцінка Ф'юрі і відсутність фактора страху.

Ви більше не побачите Ф'юрі в такому стані. Я думаю, що габарити будуть величезним фактором у цьому бою, а ще у Ф'юрі відмінний боксерський IQ. Я вважаю, що Тайсон Ф'юрі покаже майстер-клас 17-го числа», - сказав Олівер.

Бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії.

Володимир Клепач Джерело: Boxingnews 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:25 2

Олександр став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над Тайсоном в Ер-Ріяді