«Рівень скакав туди-сюди». Алькарас оцінив поразку від Звєрєва

Іспанець завершив боротьбу у чвертьфіналі Aus Open

Іспанський тенісист Карлос Алькарас поділився емоціями після поразки від Александра Звєрєва в 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії.

«Радий, що наприкінці третього сету став показувати чудовий теніс. На початку четвертого я не зміг утримати цей рівень. Дуже шкода. Але в будь-якому разі в мене вийшло забрати його подачу, залишитися в грі. У мене були шанси за 4:3 у четвертому сеті, але я ними не скористався.

У четвертому сеті я показав хороший теніс. Не найкращий свій рівень, але хороший. Не використав свої шанси. Рівень скакав туди-сюди, подача так і не пішла. Він здорово грав на прийомі. Було важко впоратися з тиском, який він чинив на моїй подачі. Ось і все. Мені треба додавати, продовжувати працювати над цим. Але мій сьогоднішній рівень - це ганьба.

Якщо забути це, то я залишаю турнір у гарному настрої. Загалом я провів хороший турнір, зіграв чудові матчі. Чвертьфінал Grand Slam - хороший результат. Не те, що я хотів, але непоганий. До цього я здорово грав і виходив на цей матч із великою впевненістю в собі. Початок матчу і кінцівка з мого боку - жахливі. Але це теніс», - сказав Алькарас на післяматчевій пресконференції.

Раніше Александр Звєрєв розповів про самопочуття після виграшу у Карлоса Алькараса.

Юрій Остроумов Джерело: Australian Open
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 14 травня 2024, 17:20 5

Анастасія подолала стартове коло основної сітки в Пармі