Мальорка – Жирона. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка Іспанії

Поєдинок відбудеться 24 січня о 20:30 за Києвом

24 січня відбудеться матч 1/4 фіналу Кубка Іспанії між командами «Мальорка» та «Жирона». Поєдинок пройде на стадіоні «Мальорка Сон Муа» о 20:30 за Києвом.

Мальорка

Для «острів'ян» сезон минає звично, команда грає нудно, намагаючись триматися далі від зони вильоту. Зараз клуб займає 15-й рядок у Ла Лізі, відрив від трійки аутсайдерів складає 5 очок. В останньому турі вдалося врятуватися в гостях проти Вільярреала, суперник грав краще і заслужив на перемогу, але Мальорка зуміла зрівняти рахунок на 90+1 хвилині. Команда не перемагає у чемпіонаті у трьох іграх поспіль, набравши за цей період два очки. Чвертьфінал Кубка Іспанії - солідний результат, хоча треба рухатися далі.

Жирона

Цьогорічний сезон видається найкращим для Жирони в історії, команда показує чудовий футбол та веде боротьбу навіть за чемпіонство. Клуб зараз лідирує в Прімері, випереджаючи Реал на очко, хоча конкурент має гру в запасі. В останньому турі підопічні Мічела влаштували на своєму полі розгром Севільї з рахунком 5:1, героєм зустрічі став Артем Довбик, який уже до 19-ї хвилини зумів оформити хет-трік. До успіхів у Ла Лізі можна додати і гарний виступ у кубку, вихід до півфіналу виглядає реально.

Історія очних протистоянь

Команди зустрічалися цього сезону Прімери, подарувавши фанатам результативну зарубу, в якій Жирона виграла на своєму полі з рахунком 5:3.

Прогноз на матч Мальорка - Жирона

Вихід у півфінал турніру є важливою подією для обох клубів, тому тут команди зіграють на повну силу. Немає сумнівів у тому, що Жирона проводить краще поточний сезон, тому гості й котируються невеликими фаворитами. Мальорка грає у рідних стінах, де може створити проблеми будь-якому супернику. Перспективним ми вважаємо варіант на перемогу Жирони з нульовою форою за коефіцієнт 1.60.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії

Коментарі