Артем ДАЛАКЯН: «Настала моя спортивна старість»

Українець прокоментував поразку японцю Сеїго Акуї

36-річний український боксер прокоментував поразку японцю Сеїго Акуї, яка стала першою в професійній кар'єрі. Українець втратив титул чемпіона світу WBA у найлегшій ваговій категорії (до 50,8 кг) і, схоже, задумується про завершення спортивної кар'єри.

«Перш за все, я хочу подякувати нашій команді UNION BOXING PROMOTION і всім тим людям, які протягом моєї кар'єри вірили в мене, підтримували і дивилися мої поєдинки.

Мої почуття і думки після поразки - втома і бажання якомога швидше побачити мою кохану дружину, наших доньок і синочка. Останні роки я дуже рідко бачу свою сім'ю. Зараз я думаю тільки про зустріч із рідними і про те, щоб в Україні якомога швидше настав мир і закінчилося це жахіття.

Я хочу висловити повагу моєму супернику. Він виконав хорошу роботу в ринзі, а що стосується мене - настала моя спортивна старість і я відчуваю, як накопичилася моральна та фізична втома за ці роки. Поразка рано чи пізно мала статися, але от тільки не в цьому бою...

Я так і не отримав шанс об'єднати пояси, але я 5 років тримав у своїх руках титул чемпіона світу і я щасливий, що мені є, що згадати.

Як буде далі - покаже час...

У жодному разі не втрачаємо віру в краще! Найголовніше зараз - сім'я та мир в Україні! Слава нашим Героям ЗСУ!», - написав Далакян в Facebook.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 22:31 12

Тайсон відмовився дивитися у бік Олександра після прес-конференції

Коментарі