Пітер Ф'ЮРІ – про поразку Вайлдера: «Що, чорт забирай, там відбувалося?»

Дядько Тайсона Ф'юрі – про дивний бій американця з Джозефом Паркером

Пітер Ф'юрі, дядько і колишній тренер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO), розкритикував Деонтея Вайлдера за поразку в бою з Джозефом Паркером.

«Вайлдер раунд за раундом намотував кола, постійно протираючи спиною канати. Що це за бій? Він взагалі не хотів вступати в обміни. Його команда знає відповіді, яких не знаю я, дивлячись на цей поєдинок. Вони знають, якою була їхня тактика і що це був за бій.

П'ятий, шостий, сьомий, восьмий - у кожному раунді було одне й те саме лайно. Вайлдер не розумів, що програв перший, другий, третій, четвертий, п'ятий, шостий, сьомий, восьмий раунд. Що, чорт візьми, там відбувалося? Вайлдер використовував кути. Що, чорт забирай, ти робив? Так, він програвав кожен раунд і не бився. Що це? Як він це робив? У мене немає відповідей. Але коли я дивлюся на це, Вайлдер нічого не робив», - сказав Ф'юрі в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.

Зазначимо, що Вайлдер (43-3-1, 42 KO) програв Паркеру (34-3, 23 KO) одноголосним рішенням суддів (111-118, 110-118, 108-120).

Володимир Клепач Джерело: Fightnews.info
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 01:47 6

Топові виступи в кар’єрі українця

Коментарі