Ще один гравець залишив Минай, відомий його новий клуб

Свого часу Вадим Мердєєв пройшов через академію «Шахтаря»

Як стало відомо Sport.ua, півзахисник Вадим Мердєєв домовився про розірвання контракту з «Минаєм» та близький до переходу до «Скали 1911».

21-річний Мердєєв - вихованець ужгородської СДЮСШОР. У сезоні 2017/2018 Вадим грав у ДЮФЛУ за «Шахтар» U16 (його партнерами, зокрема, були Микита Турбаєвський, Георгій Судаков та Богдан В'юнник).

На професійному рівні футболіст дебютував у 2019 році у складі львівських «Карпат» U19. Згодом Мердєєв грав за «Карпати» з Галича (Друга ліга), «Ужгород» (Перша ліга) та «Хуст» (спочатку Друга, а потім Перша ліга).

Цього сезону Вадим Мердєєв виступав на правах оренди за «Хуст» (13 матчів, 2 голи у Першій лізі та 1 гра - у Кубку України).

«Скала 1911» посідає 5-е місце в турнірній таблиці Другої ліги. Днями асистентом головного тренера команди Михайла Басараба став Андрій Новак, який раніше протягом двох років працював тренером воротарів у «Минаї».

З відпустки «Скала 1911» вийшла 22 січня. Сьогодні та завтра стрияни пройдуть медобстеження у Львові. Перший контрольний матч малиново-зелені проведуть 27 січня в Івано-Франківську із місцевою командою ФАПФ (учасник аматорського чемпіонату України).

Раніше Sport.ua повідомляв, що півзахисник «Минаю» повернувся до Першої ліги.

Юрій Вишневський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 13:42 1

Колишній нападник збірної України розповів, як могла б скластися футбольна кар'єра відомого боксера