КІЧЕНОК: Приголомшливе відчуття вперше вийти до півфіналу. Дякую напарниці

Людмила та Альона Остапенко прокоментували перемогу над Гарсією та Младенович

23 січня українська тенісистка Людмила Кіченок разом зі своєю напарницею Альоною Остапенко вийшла до півфіналу парного розряду Відкритого чемпіонату Австралії 2024.

У 1/4 фіналу австралійського мейджора українсько-латвійський тандем у двох сетах обіграв французький дует Каролін Гарсія / Крістіна Младенович з рахунком 7:6, 6:4.

Після завершення зустрічі Людмила та Альона у флеш-інтерв'ю на корті прокоментували перемогу:

Людмила Кіченок: «По-перше, хочу подякувати глядачам, які прийшли на наш матч. Була чудова атмосфера. Це приголомшливе відчуття вперше вийти тут у півфінал, за що я також вдячна своїй напарниці. Ми чудово граємо, і я рада перебувати з нею на одному боці корту».

Альона Остапенко: «Так, перший сет завжди непростий, суперниці грали дуже добре, нам було складно. Ми з Людмилою чудова команда, ще раз дякую тобі, що граєш зі мною. Ми також хороші подруги, що робить наш дует ще сильнішим і у вирішальних моментах ми знаємо, як взаємодіяти та як підтримувати одна одну.

Безумовно, вихід до півфіналу - це класно. Ми ще не грали на цій стадії на Australian Open. Мені здається, з кожним матчем ми граємо все краще. Перші два раунди були досить складними. Я дуже рада, що ми пройшли далі і, якщо ми продовжимо грати так само, зберігатимемо позитив і підтримуватимемо один одного, то будемо сильною командою».

У півфіналі Кіченок та Остапенко зіграють проти Габріели Дабровськи та Ерін Рутліфф.

Данііл Агарков Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 18:34 4

Німецький клуб отримає додаткових 25 мільйонів у разі перемоги «Реала»