Олександр НАЗАРЕНКО: «Відсотків шістдесят своєї форми я набрав»

Півзахисник «Полісся» прокоментував роботу на зборах

Півзахисник житомирського «Полісся» Олександр Назаренко розповів про роботу команди на зборах та своє відновлення після травми.

«Збір проходить добре, готуємося в повноцінному режимі по два тренування на день. Сили є, думаю, найцікавіше ще попереду. Тим паче, ми у відпустці працювали. Всі були готові до зборів. Я гадаю, що сили є і будуть. Треба трішки почекати. Я гадаю, що найважчий етап зборів попереду. Далі буде більше ігор, більше буде навантажень - тому попереду веселіше.

Нам розповіли про майбутнього суперника («Реал» Мурсія - ред.) пару слів, що це хороша команда, бойовита. Не думаю, що буде легко, бо тут в Європі другий дивізіон, третій дивізіон - це дуже серйозні команди. Якщо вийти на поле і думати, що буде дуже легко - то буде дуже тяжко.

Зараз я дуже щасливий нарешті повернутися на футбольне поле. Тим паче з м'ячем, і вже провів тайм гри. Я ще шукаю себе в своїх оптимальних кондиціях, я ще набираю форму і я сподіваюсь, що це не займе багато часу. Я гадаю, що вже відсотків 60 я набрав. Я відчував себе добре, тому що я дуже хотів повернутися на поле.

Дуже цього чекав - у моїй кар'єрі це такий перший досвід мати таку тривалу травму і коли ти сидиш на трибуні і бачиш, коли твої колеги грають - тобі хочеться вийти і допомогти їм. Я був щасливий, що я можу з ними битися на полі», - сказав Назаренко.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:29 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 8-го туру УПЛ