ФОТО. Срна натякнув на нові трансфери найближчим часом

Уже з'явилась інформація, що український клуб зацікавився двома півзахисниками

Донецький «Шахтар» продовжує роботу з підсилення складу у зимове трансферне вікно.

Спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна виклав у соціальних мережах спільне фото з гендиректором «гірників» Сергієм Палкіним, натякнувши на майбутні трансфери клубу.

«Ми дивимося на нові трансфери», - підписав фото в інстаграмі Срна.

Раніше з'явилася інформація, що «Шахтар» хоче придати півзахисника загребського «Динамо» Мартіна Батуріна та таланта «Васко да Гама» Марлона Гомеса.

Нещодавно Даріо Срна відповів на запитання щодо трансферів офіційному сайту гірників:

«Які саме плануються трансфери? Цього ми не розкриватимемо, але інвестуватимемо. Інвестуватимемо для того, щоб піднімати український футбол та сам «Шахтар». Інвестують і всі інші клуби, за що їм величезна подяка, - і «Олександрії», і «Дніпру-1», і пану Буткевичу та «Поліссю», і «Динамо» (Київ), і «Зорі», і пану Козловському, який будує дуже серйозну команду. Ми разом можемо зробити те, що нам потрібно: сильний український чемпіонат, з якого вийдуть дуже великі таланти. Якщо сьогодні дивитися на збірну України, то всі її футболісти грають у таких провідних клубах, як «Арсенал», «Евертон», «Жирона», «Бенфіка», «Челсі». Вони всі пройшли через український чемпіонат, і ми потребуємо сильного чемпіонату, сильної УПЛ. Тому я вдячний усім, хто вкладає душу й серце, гроші та час у розвиток України, у розвиток українського футболу».

ФОТО. Срна натякнув на нові трансфери найближчим часом

Дмитро Олійник Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 07:25 10

Наставник «Реала» провів розмову з Андрієм Луніним

Коментарі