Лінда НОСКОВА: Сподіваюся, Еліна одужає. Даяна? Не можу сказати, що виграю

У 1/8 фіналу Australian Open Лінда пройшла Світоліну, а далі зустрінеться з Ястремською

22 грудня 50-та ракетка світу з Чехії Лінда Носкова вийшла до чвертьфіналу Відкритого чемпіонату Австралії 2024 після того, як українка Еліна Світоліна (WTA 23) знялася з їхнього поєдинку після стартових трьох геймів.

У 1/4 фіналу Носкова зіграє проти ще однієї представниці України Даяни Ястремської (WTA 93). Лінда провела післяматчеву прес-конференцію, де поділилася очікуваннями від гри з Даяною:

- Ліндо, можливо, ви не так хотіли виграти матч, але які емоції у тебе після потрапляння в перший чвертьфінал турніру Grand Slam?

- Після трьох ігор важко сказати, але я рада опинитися на цій стадії на такому турнірі.

Я була фізично і морально готова до матчу, тому, звичайно, трохи сумно, що він так закінчився, але я сподіваюся, що Еліна дуже скоро одужає.

- Що ви думаєте про майбутній поєдинок проти Даяни?

- Я думаю, що вона грає справді чудово. Вона пройшла кваліфікацію та провела тут кілька відмінних матчів. Ми ніколи не грали одна з одною. Я справді не знаю, як вона грає, але думаю, що вона, скоріше, агресивна тенісистка.

Отже, думаю, у нас не буде багато розіграшів, але мені просто потрібно бути готовою до всього, бо я не дуже знаю її стиль. Подивимося, що станеться.

- Щодо зустрічі з Даяною, то це той випадок, коли ви якийсь час могли бути аутсайдером. Але зараз за рейтингом ви будете фавориткою. Чи змінює це щось для вас?

- Я б не сказала, що виграю чи зможу легко перемогти. Це буде важкий матч і я на це розраховую.

На даний момент, хто б це не був, це буде тяжко. Тому я готуватимуся до цього, як і будь-який інший гравець. Знаєте, я знаходжусь у чвертьфіналі турніру Grand Slam, тому на даний момент я нічого не сприймаю як належне, - сказала Носкова.

Данііл Агарков Джерело: ASAP text
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 12 жовтня 2024, 18:01 0

Чжен Ціньвень у двох сетах переграла Ван Сіньюй

Коментарі