Кепа пропустив на 38 секунді, Реал забив переможний гол на 99 хвилині

Втомилися після Кубка та Суперкубка?

Реал після складних матчів за Суперкубок Іспанії та вильоту від Атлетіко у Кубку Іспанії повернувся до ігор чемпіонату Іспанії.

У команди Карло Анчелотті був відповідний суперник, щоб легко набирати очки, але головний аутсайдер таблиці Альмерія зумів організувати проблеми.

Гості до перерви вели з рахунком 2:0, а Карло Анчелотті в перерві змушений був зробити три заміни, щоб змінити хід гри. Хід гри змінити вдалося і навіть взяти три очки. Переможний м'яч на 99-й хвилині забив Карвахаль. При цьому арбітр додав одразу 11 хвилин.

Переможний гол Реала

Мадридці набрали 51 пункт та на два очки обійшли Жирону, яка проведе свій матч увечері. А ось Альмерія без шансів залишається останньою з 6 набраними пунктами.

Український воротар Андрій Лунін залишився в запасі, а у старт повернувся Кепа Аррісабалага, який пропустив гол на першій хвилині.

Чемпіонат Іспанії. 21-й тур

Реал - Альмерія 3:2
Голи: Беллінгем, 57 (з пен), Вінісіус, 68, Карвахаль, 90+9 - Рамацані, 1, Гонсалес, 43

Реал: Кепа, Карвахаль, Рюдігер, Начо (Діас, 46), Менді (Гарсія, 46), Тчуамені, Кроос (Камавінга, 82), Вальверде (Себальос, 70), Беллінгем, Родріго (Хоселу, 46), Вінісіус

Альмерія: Максиміано, Пубіл (Поцо, 70), Фернандес, Чумі, Акієме, Гонсалес, Лопі, Аррібас (Лацаро, 77), Робертоне (Мелеро, 85), Рамацані (Ембарба, 77), Мілованович (Суарес, 71)

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 13:59 7

Британця підколюють через різке зменшення ваги

Коментарі