ЛЯПОРТ – про футбол у Саудівській Аравії: «Величезна прірва з Європою»

Захисник «Аль-Насра» зазначив, що є багато незадоволених футболістів

Ексфутболіст «Атлетика» з Більбао та «Манчестер Сіті» Емерік Ляпорт, який нині виступає за «Аль-Наср», розкритикував ставлення до футболу в Саудівській Аравії.

«Існує величезна прірва з Європою. Тут нас обмежують у можливостях. Тут є багато незадоволених гравців, але можливо це добре, тому що ми продовжуємо покращувати це кожен день. Можливо, в майбутньому ситуація трохи покращиться. Однак зараз саудівці ще не до кінця усвідомили, що за їхні клуби виступають гравці з великим послужним списком. Напевно, їм просто потрібен час, щоб звикнути.

Тут це є у всьому, це стосується і повсякденного життя. Вони до всього ставляться легковажно. Вимоги, які ви ставите, вони ігнорують. Вони грають за своїми правилами. Ви домовляєтеся про одне, але потім вони не виконують обіцяне, хоч контракт підписано. Через це виникають конфлікти. Це проблема, якої немає в Європі», - цитує Ляпорта AS.

Зазначимо, що Ляпорт виступає за «Аль-Наср» з літа 2023 року. Цього сезону захисник провів за клуб із Ер-Ріяда 21 матч у всіх турнірах та забив 2 м'ячі.

Юрій Вишневський Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 20:50 2

Причина – густий туман на стадіоні та повна відсутність видимості

Коментарі