Марта КОСТЮК – про турнір у рф: «Вітаю російську пропаганду»

Українська тенісистка не розуміє, чому гравці з інших країн туди поїхали

Українська тенісистка Марта Костюк розповіла, що вона думає про тенісистів, які зіграли на виставковому турнірі в росії.

«росія дуже добре відома своїм психологічним тиском і пропагандою. Це справді їхня спеціалізація. Знаєте, у них це непогано виходить. Вони дійсно дуже, дуже вправні. Люди потрапляють на гачок. Потрібно постійно бути напоготові.

Щодня перед вами стоїть вибір з будь-якого приводу: що ви їсте на сніданок, коли вставати, чи йти мені сьогодні на тренування, чи змагатися в цьому матчі. Люди роблять вибір. Мені здається, що поки люди роблять легкий вибір і вибирають те, що їм найвигідніше, це і є наша проблема. Тому що я не відчуваю, що є розуміння загалом для оточуючих. Наприклад, що відбувається у світі? Озирніться навколо.

Я думаю, що люди стають об'єктом маніпуляцій і попадаються на них. І не тільки в тенісі. Поїдьте в росію і зіграйте на турнірі, де вам заплатять купу грошей. Я впевнена, що їм просто заплатили багато грошей, тому вони й поїхали туди. Зрештою, не все залежить тільки від грошей.

У мене просто інші переконання, і я дійсно не розумію цих гравців. Я не знаю, чому вони це зробили. Так, вітаю російську пропаганду. Вона працює. Не завжди, але працює, на жаль», - сказала Марта.

1-3 грудня в санкт-петербурзі відбувся турнір, у якому грали Вікторія Томова, Роберто Баутіста-Агут та Адріан Маннаріно, а також серби, нинішні та колишні російські тенісисти.

Володимир Клепач Джерело: ASAP text
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 01:49 1

У Артема все також 20 забитих м'ячів, у Беллінгема та Серлота по 19 голів

Коментарі