Мессі роздумує про участь на Олімпіаді-2024

Легенда збірної Аргентини не проти знову взяти участь в Іграх

Ліонель Мессі влітку може взяти участь на Олімпіаді в Парижі. За інформацією джерела, 36-річний Мессі роздумує про те, щоб знову зіграти на Іграх. Повідомляється, що Анхель Ді Марія також подумає про участь на Олімпіаді й ухвалить таке саме рішення, що й Мессі.

Зазначимо, що нинішній сезон для Мессі буде напруженим. У лютому стартує чемпіонат MLS, а з 20-го червня по 14 липня - Кубок Америки-2024, де Аргентина захищатиме чемпіонський титул.

Чи захоче Мессі ще й зіграти на Олімпіаді - велике питання. Проте наставник Аргентини U-23 Хав'єр Маскерано заявив, що потенційно у нього є дві легендарні фігури для участі в Іграх - Мессі та Ді Марія. Маскерано навіть готовий передати кермо влади олімпійської збірної наставнику «альбіселесте» Ліонелю Скалоні. Зазначимо, що в заявку на Ігри можуть потрапити три гравці, старші за 23 роки

Нагадаємо, що Ліонель Мессі 2008 року став переможцем Олімпійських Ігор у Пекіні. У складі тієї збірної разом із Мессі грали, зокрема, Хав'єр Маскерано, Анхель Ді Марія та Серхіо Агуеро.

Раніше була інформація, що на Олімпіаді може зіграти Кіліан Мбаппе.

Сергій Циба Джерело: Goal.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 00:36 9

Іга побореться з Аріною Соболенко, яка в 1/2 фіналу здолала Даніель Коллінс

Коментарі