Експершу ракетку світу засуджено до двох років ув'язнення

Іспанка Аранча Санчес Вікаріо пішла на угоду зі слідством та отримала умовний термін

Суд Барселони засудив колишню першу ракетку світу іспанку Аранчу Санчес-Вікаріо на два роки умовно, а також її колишнього чоловіка Хосепа Сантакана на три роки та три місяці в'язниці за організацію змови з метою ухилення від сплати боргу.

Як повідомляє EFE, Санчес-Вікаріо та Сантакана засуджено за декапіталізацію свого майна з метою ухилення від сплати боргу банку Люксембургу за наданий кредит у розмірі 5,2 мільйони євро для виплати штрафу в розмірі 5,2 мільйони доларів за ухилення від сплати податків.

На додаток до штрафу у розмірі 5400 євро у випадку Санчес-Вікаріо та 7650 євро у випадку Сантакани рішення суду зобов'язало їх виплатити банку Люксембургу 6,6 мільйонів євро непогашеної заборгованості.

Наголошується, що Санчес-Вікаріо в ході судового розгляду пішла на угоду з прокуратурою для пом'якшення вироку в обмін на зізнання у скоєнні злочину за умови, що вона не повторить подібне протягом двох років та виплатить встановлену компенсацію.

Додамо, що Санчес-Вікаріо - шестиразова переможниця турнірів серії Великого шолома та чотириразова призерка Олімпійських ігор. Рейтинг WTA іспанка очолювала в середині 1990-х, перебуваючи на вершині протягом 12 тижнів.

Юрій Вишневський Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 30

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі