ФОТО. Зіркова блогерка зізналася у симпатії до Мудрика, футболіст ігнорує

Даша Квіткова хотіла б піти на побачення із Михайлом

Зіркова українська блогерка та переможниця шоу «Холостяк» Даша Квіткова зізналася у симпатії до 23-річного футболіста збірної України та лондонського «Челсі» Михайла Мудрика.

Квіткова відвідала програму «Такі страви» на YouTube-каналі Даші Астаф'євої, на якій у неї запитали про особисте життя і з ким вона хотіла б піти на побачення.

«Мудрик просто мені зараз трапляється постійно в рекомендаціях. Я тупо залипаю на нього. Так розумію, що він трохи молодший за мене, я так думаю. Не знаю, скільки йому років. Ставлю йому ці лайки, але він мене не помічає. Мишко, будь ласка, я вже втомилася лайкати твої фотки! Скиньте йому, будь ласка, цей випуск», - сказала Квіткова.

Зазначимо, що Даші зараз 25 років. У січні 2023 року вона розлучилася з ведучим Микитою Добриніним, з яким зіграла весілля влітку 2020 року.

Михайлу приписують роман із моделлю Віолеттою Грачовою, яка має паспорт рф. Дівчина нещодавно прибрала прапор росії зі сторінки в Instagram і заявляла, що любить український народ. Сам Михайло ніяк не оприлюднював своє особисте життя і не афішував можливі відносини з Віолеттою.

ФОТО. Зіркова блогерка зізналася у симпатії до Мудрика, футболіст ігнорує

Публикация от Daria Kvitkova 🇺🇦 (@kvittkova)

Публикация от Daria Kvitkova 🇺🇦 (@kvittkova)

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:00 14

Олександр Усик став абсолютним чемпіоном у хевівейті

Коментарі