Промоутер Джошуа: «Ф'юрі, ти маєш перемогти Усика»

Едді Хірн вчергове підтримав Тайсона

Едді Хірн, промоутер британського боксера Ентоні Джошуа, вчергове підтримав Тайсона Ф'юрі перед поєдинком з Олександром Усиком:

«Переможець бою Джошуа - Нганну проведе поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі з переможцем бою між Ф'юрі та Усиком. Для Нганну це може бути бій за титул абсолютного чемпіона світу в його третьому поєдинку. І цей бій може стати його реваншем проти Ф'юрі. Він може стати абсолютом в третьому поєдинку!

Ми з Ентоні мріяли про цей бій так багато років. Це те, що я сказав Ентоні перед битвою поглядів з Нганну: «Дві перемоги - і ти станеш абсолютним чемпіоном у надважкій вазі». Я вірю, що він це зробить. Я не кажу це як його фанат, але я вірю, що він переможе Нганну, переможе Тайсона Ф'юрі.

Я просто скажу ось що: Усику, я люблю тебе, але… Тайсоне Ф'юрі, ти маєш виграти цей бій. Бо як тільки Джошуа здолає Нганну, ми маємо організувати бій з Ф'юрі».

Нагадаємо, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. Місцем проведення найбільш очікуваного бою останніх років стане Саудівська Аравія.

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 14

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу

Коментарі