Челсі – Фулхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 13 січня о 14:30 за Києвом

13 січня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 21-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Фулхемом». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Челсі

Команда має все менше шансів витягти цей сезон. Це при тому, що минулий було провалено. Так, є шанси якось хоча б частково, але виправити ситуацію за рахунок інших турнірів. Нещодавно вони провели там одразу 2 поєдинки. Спочатку у форматі Кубка Англії приймали скромний Престон, і там покуражилися 4:0. Набагато ближче Мудрик та компанія до успіху у схожому турнірі, Кубку Ліги. Там відіграли перший півфінал із Мідлсбро на виїзді. Там поступилися 0:1, і тепер треба думати, як нівелювати цей гандикап удома - ніхто не зрозуміє вильоту від середняка Чемпіоншипу за крок від вирішального раунду. З іншого боку, в АПЛ виграли тричі у чотирьох поєдинках, нехай і в явно слабких: Шеффілд Юнайтед, Крістал Пелас та Лутона, а ось організованіший, хоча й зовсім не зірковий Вулверхемптон обіграв гранда 2:1.

Фулхем

Клуб проводить другий сезон поспіль у Прем'єр-Лізі. Це, безумовно, досягнення нинішнього менеджера Марку Сілви. Той приймав команду у Чемпіоншипі, і почав із того, що виграв його. Але зараз у пріоритеті цілком стає не АПЛ, де ситуація цілком контрольована (після досить несподіваної перемоги 2:1 над Арсеналом набрали вже 24 очки, що майже на 10 більше, ніж у найкращого із трійки аутсайдерів). Розім'явшись у кубку країни з Ротерхемом, який прагматично обіграли мінімально, дачники цього тижня провели перший за всю свою історію півфінал Кубка Ліги, хай і з Ліверпулем. На Енфілді господарі постали у досить вимушеному експериментальному складі, але все одно з ними було непросто.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону дачники набрали зі статусним сусідом 4 очки. Але восени аристократи взяли реванш, вигравши 2:0 на виїзді.

Прогноз

Команди повинні економити сили на вирішальні півфінали Кубка Ліги. Тож тут чекаємо тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,8).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі