НЄМЧАНІНОВ: «Любенович попросив гравців Миная забути весь негатив»

Захисник «Миная» розповів про кадрову ситуацію у закарпатській команді

Захисник «Миная» Дмитро Нємчанінов розповів про кадрову ситуацію в закарпатській команді.

- З чим повʼязаний масштабний відтік футболістів одразу після завершення першої частини сезону?

- Скажу свою точку зору. Були певні умови контрактів, про які домовлялися клуб і футболісти. Враховуючи турнірне становище, керівництво розуміє, що буде дуже важко залишитися в УПЛ, хоч і шанси є завжди. Наскільки я зрозумів, керівництво вирішило не залишати футболістів з великими контрактами, адже прописку буде все одно дуже важко зберегти. Тому будуть будувати боєздатний колектив зі спробою потрапити в перехідні матчі, а якщо ні, то швидко повернутися з Першої ліги в УПЛ. Така моя думка.

- Хто, на твою думку, з гравців Минаю досягнув найбільшого прогресу в команді?

- Зараз всі говорять про Єгора Твердохліба. Йому дуже пощастило потрапити в Минай Володимира Шарана, який в нього повірив, запросив з Гірника-Спорт - не топ-команди Першої ліги - і дав йому шанс. Він дуже хотів піти в більш амбітну команду ще влітку і коли залишився, був дещо пригнічений. Що завадило йому в цьому першому колі добре розкритися, як він зробив це в минулому сезоні.

- Кого ще відзначиш?

- Дуже прикро, що Назар Воробчак отримав травму - «хрести». Хлопець з Прикарпаття має шалену швидкість. Дуже перспективний. Назву також Ельдара Кулієва - дуже спрогресував і перейшов у Зіру. Олег Горін не просто так отримав запрошення з Дніпра-1. Молодий, але має потенціал великий. Просто він потрапив у команду, де потрібно конкурувати за позицію з гравцями рівня збірної України - Сватком і Сарапієм.

- Як можна охарактеризувати тренерські ідеї Желько Любеновича?

- Я попрацював з ним три тижні і можу сказати, що передусім він намагався досягнути розкутості в гравцях. Він прийшов і попросив забути все негативне, що було раніше, приходити на тренування не з думкою, що на дні й все завершилося. Загалом же він хоче грати в швидкий і комбінаційний футбол.

Микола Степанюк Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 14 травня 2024, 07:27 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді